x

АГРОИНВЕСТ Д.О.О

ПРОИЗВОДСТВО НА ЖИВОТИНСКА ХРАНА

Добредојде на нашата веб – презентација.

Ние се потрудивме да ви ги претставиме детално нашите производни програми, дејности и услуги кои се надеваме ќе бидат корисни за вашите потреби.

Ви стоиме на располагање за сите подетални информации и сме спремни да одговориме на вашите барања со највисок степен на професионализам во областа на исхрана на животни.

Широкиот спектар на производи и услуги вклучува продажба, дистрибуција, консултации и менаџмент со храна.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање доколку нашите производи и услуги ви се потребни на целата територија на Р.Македонија.

Превземања